Glazen schuifwand

Ook met slecht weer wilt u van uw tuin genieten. Met behulp van een glazen schuifwand kunt u gebruik maken van een overkapping zonder dat het uw zicht belemmert. Door het creëren van een doorzichtige buitenwand behoudt u het zicht op uw omgeving terwijl u binnen bent. Homeglass biedt u meer inzicht in de aanleg van de mooiste schuifwanden voor de laagste prijs. Zo kiest u altijd de schuifwand die past bij uw persoonlijke situatie.

Waarom een glazen schuifwand?

Een glazen schuifwand is allereerst zeer flexibel. Elk onderdeel is handmatig verschuifbaar. Bovendien laat het systeem veel licht door in de aangrenzende ruimtes. Dit zorgt voor een aangename sfeer. Door een combinatie van hoog glas en de connectie met de buitenlucht straalt een schuifwand een moderne en luxe ambiance uit in uw huis. Ten slotte bepaalt u thuis zelf het klimaat . Doordat elke schuifwand geopend kan worden, heeft u volledig de controle hoe warm of koud het binnen is. Is het te koud in uw huis? Dan schuift u de wand gemakkelijk dicht. Omgekeerd schuift u de wand net zo gemakkelijk open als het te warm is. Zo creëert u een aangename omgeving voor elke situatie.

Schuifwanden bij Homeglass:

– Nauwkeurig maatwerk

– Flexibel

– Afsluitbaar

– Opleverbaar maatwerk

– Kwaliteit voor een lage prijs

Met een glazen schuifwand geniet u gedurende het jaar langer van uw tuin. Dat wil u toch ook? Alles wat u wil weten over het plaatsen van glazen schuifwanden vindt u op onze website.

Glazen schuifwanden voor binnen en buiten

Glazen schuifwanden zijn toe te passen op verschillende soorten buitenmaterialen. U kunt denken aan metaal, hout, aluminium en kunststof. Zelf bestaat het product voornamelijk uit glas en aluminium. Een groot verschil tussen een schuifwand en een schuifpui of schuifdeur is dat een schuifwand zowel binnen als buiten kan worden geplaatst. Waar een schuifdeur of schuifpui slechts dient als grens tussen binnen en buiten, is een schuifwand zeer geschikt in een veranda, serre, balkon of loggia. In veel woningen is te zien dat glazen schuifwanden binnen in het huis worden geplaatst. Deze functioneren vaak als scheidingswanden tussen de woonkamer en keuken. De glazen wand kan zorgen voor enerzijds afsluiting en anderzijds connectie tussen beide ruimtes.

Wat kost een glazen schuifwand?

De kosten van een glazen schuifwand zijn afhankelijk van het aantal railsystemen. Hoe meer railsystemen, hoe hoger de kosten zullen oplopen. Daardoor kan de prijs voor een glazen schuifwand met zes railsystemen boven de duizend euro uitkomen. Over het algemeen zijn er niet meer dan drie railsystemen nodig voor de aanleg van een glazen schuifwand. Neem contact op voor meer informatie over onze prijzen.

Maatwerk

De glazen schuifwand is een relatief eenvoudig systeem. De schuifwanden zijn individueel verplaatsbaar, waardoor u uw eigen ruimte creëert. Wilt u een glazen schuifwand op maat laten maken? Dan betaalt u waarschijnlijk iets meer dan bij het plaatsen van een standaard model. Heeft u meer vragen over het plaatsen van glazen schuifwanden? Wilt u een nieuwe schuifwand aanleggen of een huidige vervangen? Of benieuwd naar het aanbod op maat gemaakte schuifwanden? Voor al uw vragen kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen voor ons advies. Bij Homeglass.nl staat service altijd op één.