Glazen schuifdeur

Glazen schuifdeur maken van verschillende ruimtes één geheel. Bij homeglass heeft u de keuze uit verschillende ontwerpen die de toegang tot daglicht in uw woning bevorderen . Elk ontwerp staat voor een eigen stijl, van klassiek tot modern en van natuurlijk tot industrieel. Vanwege de uitstraling en de functionaliteit merken wij als bedrijf dat de populariteit van glazen schuifdeuren alsmaar toeneemt, met als gevolg dat er veel dure aanbieders op de markt vertegenwoordigd zijn. Homeglass biedt zowel standaard als op maat gemaakte glazen schuifdeuren aan tegen een eerlijke prijs.

Zo combineren wij glazen schuifdeuren, verfijnd maatwerk en strakke belijning om u een zo hoogwaardig mogelijk product te leveren. Hierdoor zijn glazen schuifdeuren te combineren met zowel een modern als klassiek interieur. Via ons ontvang u gratis en vrijblijvend advies op basis van ervaring en expertise op het gebied van glaswerk.

Schuifdeur van gehard glas

Uw schuifdeur kan gemaakt worden met gehard glas. Dit glassoort is door extreme verhitting (hoger dan 600 graden) vele malen sterker dan normaal glas. De kans dat gehard glas breekt of beschadigd is daarom ook zeer klein. Mocht het glas wel breken, zal het glas niet in scherpe deeltjes vallen. Daardoor is gehard glas niet alleen heel stevig, maar ook veilig en gebruiksvriendelijk. De kans op beschadigingen en verwondingen is bij gehard glas minimaal.

Voordelen

Een glazen schuifdeur biedt u buiten het gebruiksgemak ook een aantal andere voordelen. Ten eerste scheidt en verbindt u tegelijkertijd twee verschillende ruimtes van elkaar. Zo zorgt een glazen schuifdeur voor voldoende privacy zonder dat u het zicht verliest op andere delen van uw woning. De deuren kunnen geplaatst worden aan de woonkamer, keuken, badkamer of serre. Bovendien zijn schuifdeuren niet alleen mooi maar ook heel praktisch. Het zorgt voor een uitstekende isolatie en zijn gemakkelijk te open- en sluitbaar. Wanneer u van gehard glas gebruik maakt, draagt dit ook bij aan de veiligheid binnen uw huis. Wij sommen de voordelen nog een keer kort voor u op.

Voordelen:

– Licht toelaatbaar

– Gebruiksvriendelijk

– Mogelijkheden tot gehard glas

– Privacy en tegelijkertijd transparantie

– Verbinden van plekken

Glazen schuifdeur op maat

Glazen schuifdeuren zijn momenteel erg in trek. Om een glazen schuifdeur in uw woonkamer te plaatsen heeft u niet alleen de deur zelf nodig maar ook een railsysteem. Dit systeem zorgt voor gebruiksgemak en voldoende stabiliteit. Het railsysteem bestaat verstevigd aluminium gecombineerd met soft-close technieken die zorgen voor een gebruiksvriendelijk product.

Doordat elke woning verschilt, maken wij op Homeglass glazen schuifdeuren op maat. Zo weet u altijd dat het product past bij de desbetreffende ruimte. Wij ontwerpen de schuifdeuren geheel naar uw wensen. Door de keuze uit een groot aanbod glassoorten en kwalitatief hang-en sluitwerk is elk type glazen schuifdeur mogelijk.

Glazen schuifdeur bevestigen

Het railsysteem kan zowel boven als onder in de kamer worden bevestigd. De aluminium rails kan worden geplaatst boven tegen het plafond, met als optie dat de rails wordt ingewerkt in het plafond. Ten slotte zullen railsystemen lang de muren op de grond worden aangelegd.

Glassoorten

Een schuifdeur kan dienen als visuele scheiding tussen twee ruimten. Het glas hoeft daarom niet doorzichtig te zijn. Bij Homeglass heeft u de keuze uit meerdere glassoorten. Zo kunt u denken aan melkglas, gekleurd glas, mat glas en blank glas. De functie, locatie en maat is bepalend voor de keuze van het glassoort. U kiest bijvoorbeeld voor gekleurd glas en melkglas wanneer u verlangt naar voldoende privacy. Blank glas is daarentegen veel transparanter en laat meer licht binnen vallen. Bent u op zoek naar optimale transparantie? Dan kiest u voor gehard glas. Voor zo veel mogelijk privacy raden wij gezuurd of gekleurd glas aan.

Toevoegingen

Om de finishing touch te geven aan uw glazen schuifdeuren raden wij verschillende toevoegingen aan. Zo kunnen accessoires zoals tochtstrips en U-profielen bijdragen aan de functionaliteit van de schuifdeur. U voorkomt daarmee eventuele tocht en wind langs de kieren, evenals kleine insecten en muggen. Let ten slotte bij het plaatsen van de glazen schuifdeur goed op de fundering. Gebruik desnoods een funderingskoker.

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een glazen schuifdeur? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Homeglass. Of het nu om klassiek of trendy gaat, wij bieden u altijd een oplossing. Glazen schuifdeuren geven uiteindelijk een unieke sfeer en volume aan uw woning