Glazen douchewand

De douche is een van de belangrijkste onderdelen in uw badkamer. Zo bestaan er verschillende manieren om een douche in te richten en samen te stellen. Eén daarvan is het plaatsen van een glazen douchewand. Een glazen douchewand is van belang wanneer u gebruik wil maken van zowel een inloopdouche als een gesloten douchecabine. Voor beide manieren zijn er talloze vormen en maten beschikbaar. Graag geven wij advies zodat u de douchewand kiest die aansluit op uw badkamer.

Voordelen glazen douchewand

Een glazen douchewand biedt veel voordelen ten opzichte van een eventueel douchegordijn. Ten eerste is een glazen douchewand water afstotend, in tegenstelling tot een gordijn. Zo voorkomt u dat het water de badkamer instroomt. Daarnaast is een douchedeur gemakkelijk geplaatst in combinatie met een glazen douchewand. Daardoor houdt de cabine afgezien van het water ook voldoende warmte vast. Optimaal genieten van uw badkamer was nog nooit zo eenvoudig!

Bovenal draagt een glazen douchewand bij aan de uitstraling van een badkamer. Door het ruime aanbod aan uitvoeringen en het leveren van professioneel maatwerk, biedt Homeglass een unieke mogelijkheid voor een exclusieve uitstraling van uw badkamer.

Glazen douchewand op maat

Douchewanden zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heeft u de keuze uit rookglas, melkglas, mat glas en zwart glas. Het is daarom belangrijk dat het product op maat gemaakt wordt. Zo wordt de douchewand afgestemd op de hoogte van de badkamer en de bijbehorende douchedeur. Dankzij hoogwaardig maatwerk en het aanbod van diverse glassoorten zijn er talloze variatiemogelijkheden. Een glazen douchewand kan op elke maat worden geleverd. Daardoor past de douchewand naadloos in uw ruimte.

Glazen douchewand met deur

Naast de douchewand is een douchedeur een belangrijk element van de badkamer, ongeacht welk type douchedeur u wilt gebruiken. Of het nu gaat om een douchedeur tussen een tweetal wanden of een douchedeur tussen muren, u wilt in alle tijden een zo goed mogelijke afsluiting van de douche. Een douchedeur is daarom belangrijk om de douchecabine of inloopdouche af te sluiten.

Wilt u een glazen douchewand met douchedeur kopen? Controleer dan eerst welk soort douchedeur u wilt hebben. Er bestaan verschillende materialen en elk product heeft een eigen manier van sluiten.

Douchewanden in verschillende uitvoeringen

Glazen douchewand rookglas

Wilt u graag een douchewand van rookglas? Het rookglas geeft een bijzonder effect in de badkamer en zorgt voor net dat beetje extra privacy. Rookglas wordt ook wel brons ‘gekleurd’ glas genoemd.

Glazen douchewand melkglas

Is een glazen douchewand van melkglas wat u zoekt? Bij Homeglass kunt u terecht voor uitgebreid advies over de afwerking en het beslag. Melkglas zorgt voor voldoende licht in de douchecabine en tegelijkertijd voor voldoende privacy. Meer weten over een glazen douchewand van melkglas? Neem contact op voor advies.

Douchewand mat glas

Als u een douchewand wil realiseren, heeft u de keuze uit verschillende soorten glas. Een daarvan is matglas. Een douchewand van matglas zorgt voor ruimtelijkheid en voldoende licht. Daarentegen biedt het ook voldoende privacy.

Douchewand zwart glas

Een douchewand van zwart glas is erg populair. Zo biedt het aanzienlijk meer privacy dan alle andere soorten douchewanden en bevat het een moderne look.

Glazen douchewand kopen?

Wilt u advies voordat u een douchewand aanschaft? Dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen met Homeglass.nl. Ook online zijn wij bereikbaar om uw vragen te stellen. Onze medewerkers zullen u verder helpen en kunnen grondig advies geven welk type douchewand het beste aansluit op uw wensen en behoeften.